Home » Beylikdüzü Çıtır Escortlar » KVKK Kişisel Verilerin Korunması

KVKK Kişisel Verilerin Korunması

Sitemizde KVKK kişiler verilerin korunması kanunu kapsamında hiçbir bilgi 3’üncü tarafla rıza dışı paylaşılmamaktadır.

Bu sitede yer alan bilgi ve paylaşımlar kişilerin kendi iradesi ile yaptıkları ve yine sorumluluklarını kendi aldıkları durumlardır. Yasal mercilerden talep halinde bilgi paylaşımı yapılmaktadır. Bilgi paylaşımı sadece resmi kurumlara yapılır.

İnternet Sitesi Aydınlatma Metni

Beylikdüzü eskort bayan sitesi üzerinde yapacağınız her paylaşım size aittir hem bay hem de bayanlar kendi paylaşımlarından sorumludur ve doğabilecek hukuki hiçbir süreçte sitemiz sorumluluk kabul etmemektedir. Ancak, resmi makamlar tarafından talep gelirse uygun yasalar çerçevesinde usulünce bilgi paylaşımı yapılmaktadır.

Kişisel Verilerin İşlenme Amaçları

Kişisel verilerin işlenme amacı sitenin databasesi üzerinde bir ağ oluşturmak ve o ağ sayesinde site içinde veri akışını sağlamaktır. Bizimle paylaşılan hiçbir kişisel bilgi sıra ve açık beyan olmaksızın asla üçüncü taraf kişi ya da kurumlarla paylaşılmamaktadır.

Üstelik sitemiz kayıt sırasında zaten hiçbir gerçek kişisel veri talep etmemektedir. Öte yandan iletişim bilgilerinizi sitemizle değil dilerseniz eğer sadece kontak kurduğunuz kişilerle paylaşabilirsiniz. Sitemiz üzerinde bulunan sohbet özelliği hiçbir gerçek iletişim bilgisi olmadan IP adresleriniz üzerinden sohbet etmenizi sağlar ve son derece güvenilirdir.

İlgili Kişinin Hakları ve Haklarını Kullanma Yöntemleri

İlgili kişinin hakları ve haklarını kullanma yöntemleri ile alakalı genel bilgilendirme KVKK üzerinde açık bir şekilde belirtilmiştir. Bunun dışında gereken durumlarda kendi yasal danışmanlarından yardım alabilirler.

Sitedeki Escort Modeller Ve Müşterileri Arasındaki Sorumluluklar

Bu sitede yapılan paylaşımlar tamamen gönüllülük esasına dayanmaktadır. Biz herhangi bir ajans değiliz ya da ajanslarla anlaşmalı değiliz. Beylikdüzü eskort ilanları tamamen kişisel olarak kişinin kendi rızasında açılmaktadır ve müşterileri ile aralarında geçen muhabbet tamamen ikisi arasındadır.

Bu sebeple doğabilecek hukuki sorumluluklar tamamen bu kişileri bağlar, sitemizle hiçbir alakası yoktur. Bu kapsamda eğer sitemiz üzerinde herhangi bir olumsuz aktivitenin oluştuğunu düşünürseniz bizimle iletişime geçebilirsiniz ama başvurmanız gereken birincil yasal merci il / ilçe adliye binalarıdır. Bu konuyla alakalı daha kapsamı bilgi almak için kendi hukuk danışmanlarınızı kullanabilirsiniz.


maltepe escort ataşehir escort tuzla escort anadolu yakası escort kadıköy escort anadolu yakası escort ümraniye escort şerifali escort üsküdar escort erenköy escort ataşehir escort ümraniye escort şerifali escort samandıra escort pendik escort kurtköy escort kartal escort kadıköy escort pendik escort ataşehir escort seks hikaye ankara escort izmir escort maltepe escort beykoz escort suadiye escort